Direct naar de contentDirect naar de footer
 • The Sky Lounge

  The Sky Lounge

  Een belangrijke vergadering, masterclass, afsluitende borrel of shared dinner? Zelfs een feestavond is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Utrecht. Sfeervol ingericht met fraai uitzicht over de historische stad Utrecht, uw bijeenkomst voldoet in de Sky Lounge aan de ‘hoogste’ verwachtingen. De Sky Lounge is uitgerust met moderne audiovisuele apparatuur en airconditioning. Tevens is er gratis draadloos internet beschikbaar.

 • Skybar hotel Tilburg

  Skybar hotel Tilburg

  Een belangrijke vergadering, masterclass, afsluitende borrel of shared dinner? Zelfs een feestavond is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Tilburg. Sfeervol ingericht met fraai uitzicht over de skyline van Tilburg kunt, uw bijeenkomst voldoet in de Skybar aan de 'hoogste' verwachtingen. Daarnaast biedt onze groene daktuin met terras de mogelijkheid om, wanneer het weer het toelaat, in de buitenlucht te genieten van dit spectaculaire uitzicht! • Skybar hotel Dordrecht

  Skybar hotel Dordrecht

  Een belangrijke vergadering, masterclass, afsluitende borrel of shared dinner? Zelfs een feestavond is mogelijk op één van de mooiste plekjes van Dordrecht, onze Skybar.

  Sfeervol ingericht met fraai uitzicht, uw bijeenkomst voldoet in de Skybar aan de ‘hoogste’ verwachtingen.