Direct naar de contentDirect naar de footer
Restaurants
Restaurants

Restaurants

U vindt bij ons verschillende mogelijkheden om in een ontspannen sfeer te dineren, lunchen of maak kennis met ons uitgebreide lunchbuffet. Onze keuken- en restaurant teams vervullen uw culinaire wensen graag. Online boekt u gemakkelijk en snel uw tafel in een van onze restaurants.

Eet smakelijk.

Lunch

Alle deelnemende hotels

Lunch

Dagelijks kunt u bij ons in de restaurants terecht voor een heerlijke lunch. Onze lunchkaart staat vol smaakvolle gerechten.
Lunchbuffet

Alle deelnemende hotels

Lunchbuffet

Uitgebreid lunchen? 's Middags geniet u bij ons in het restaurant van een luxe lunchbuffet met verse sappen, broodjes en lekkernijen.
Diner

Alle deelnemende hotels

Diner

Verrassend eerlijke gerechten in een sfeervolle ambiance. Onze restaurants zijn de ideale locatie voor een uitgebreid diner.
Reviewz
Gemiddelde score:
8,7
77993 beoordelingen
Ricardo
Hotel Almere 
Lekker eten in een prettige ambiance

Lekker gegeten in een prettige sfeer. De bediening was goed, maar kon beter door bijvoorbeeld iets meer aandacht/tijd te nemen voor het uitserveren. Door de drukte leek het of de borden snel op tafel werden gezet om weer door te kunnen. Iets meer persoonlijke aandacht zou beter zijn. Verder lekker eten, grote porties en vers/goede kwaliteit.