Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Hotel Schiphol

Hotel Schiphol beschikt over 22 comfortabele zalen die uitermate geschikt zijn voor het organiseren van zakelijke bijeenkomsten, het ontvangen van sportteams of gasten van sportevenementen en voor het organiseren van grote en- of kleine congressen.

Zaal Amsterdam aanvragen

Zakelijke Bijeenkomsten

Zakelijke Bijeenkomsten

Hotel Schiphol A4 is dé perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten zoals vergaderingen, meerdaagse conferenties, congressen of beurzen. De 22 zalen van ons hotel hebben een maximale capaciteit van 1.500 gasten. Deze comfortabele zalen zijn smaakvol en zijn kenmerkend door het vele daglicht en de ruime opzet. Comfortabele stoelen, airconditioning en moderne technische faciliteiten zorgen ervoor dat u het maximale uit uw vergadering of meerdaagse congres kunt halen.

Sport

Sport

Sportteams en sportevenementen zijn bij Hotel Schiphol graag geziene gasten. Het WK roeien, Jong Ajax en Arsenal Academy zijn slecht enkele voorbeelden van evenementen en teams die u voor gingen. Ons hotel is zo populair onder sport omdat wij alles qua invulling en uitvoering uit handen nemen. Ons hotel beschikt over 22 zalen, een eigen restaurant, speciale sport menu’s, verwarmd binnen zwembad, sauna’s, outdoor bootcamp module, fitnessruimte, massage/behandelingsruimte en een professioneel voetbalveld in de nabijheid.

Hybride Evenementen

Hybride Evenementen

Elkaar zowel live als online ontmoeten! Dat kan bij ons! De wens die we steeds vaker krijgen van onze gasten als het gaat om vergaderen onder de huidige omstandigheden is het online ontmoeten van gasten. Het organiseren van online events heeft aan populariteit een behoorlijke inhaalslag gemaakt (al dan niet noodgedwongen). Uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang. Wij denken dan ook graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken!