Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Hotel Oostzaan Amsterdam

Hotel Oostzaan Amsterdam beschikt over 13 comfortabele zalen die uitermate geschikt zijn voor het houden van vergaderingen, het organiseren van cursussen, trainingen en opleidingen en voor het organiseren van Hybride events of meetings.

Zaal Amsterdam aanvragen

Vergaderen

Vergaderen

Ons hotel beschikt over 13 multifunctionele vergaderzalen. Alle zalen zijn voorzien van daglicht, climate control, gratis wifi en moderne audiovisuele apparatuur. Daarnaast beschikt ons hotel over voldoende gratis parkeergelegenheid. Tevens beschikt ons hotel over een ruime break-out ruimte waar de gehele dag koffie en frisdranken worden verzorgd. Deze lounge is dus ideaal voor de ontvangsten, pauzes, break-outs en borrels.

Cursus, Training & Opleiding

Cursus, Training & Opleiding

Een opleidingsdag, wekelijkse training met afsluitend examen of een meerdaagse cursus met overnachting? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! In de zalen is er voldoende ruimte voor eventuele hulpmiddelen en/of oefeningen tijdens de training. Is het voor uw training gewenst om de oefeningen/ opdrachten in aparte zalen te doen? Al onze zalen bevinden zich op de eerste etage (m.u.v. van 2 zalen op de begane grond), dus u bent als trainer altijd dichtbij.

Hybride Meetings & Events

Hybride Meetings & Events

Elkaar zowel live als online ontmoeten! Dat kan bij Hotel Oostzaan Amsterdam! De wens die we steeds vaker krijgen van onze gasten als het gaat om vergaderen onder de huidige omstandigheden is het online ontmoeten van gasten. Het organiseren van online events heeft aan populariteit een behoorlijke inhaalslag gemaakt (al dan niet noodgedwongen). Uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang. Wij denken dan ook graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken!