Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google

Hotel Amsterdam Zuidas

Hotel Amsterdam Zuidas beschikt over 9 comfortabele zalen die uitermate geschikt zijn voor het houden van vergaderingen, het organiseren van congressen en het organiseren van Hybride events of meetings.

Zaal Amsterdam aanvragen

Vergaderen

Vergaderen

Efficiënt en comfortabel vergaderen in Hotel Amsterdam Zuidas? Dat kan zeker in één van onze 9 vergaderzalen. Door de centrale ligging van ons Hotel is dit dé perfecte locatie voor uw vergadering, event of congres. Onze standaard is dat wij u vele extra’s bieden. De perfecte basis om het maximale uit uw bijeenkomst te halen.

Congressen

Congressen

Geen congres is te groot of te klein. Onze zalen zijn uitgerust met de nieuwste meetings supplies, moderne audiovisuele apparatuur en individueel instelbare climate control. Daarnaast beschikken de zalen over floor-to-ceiling windows, wat veel natuurlijk daglicht en een spectaculair uitzicht mogelijk maakt. Door de centrale ligging in het zakendistrict Zuidas en de verbindingen van het openbaar vervoer is locatie Amsterdam Zuidas uitstekend te bereiken voor uw nationale en internationale gasten.

Hybride Meetings & Events

Hybride Meetings & Events

Elkaar zowel live als online ontmoeten! Dat kan bij ons! De wens die we steeds vaker krijgen van onze gasten als het gaat om vergaderen onder de huidige omstandigheden is het online ontmoeten van gasten. Het organiseren van online events heeft aan populariteit een behoorlijke inhaalslag gemaakt (al dan niet noodgedwongen). Uw specifieke wensen zijn daarbij van doorslaggevend belang. Wij denken dan ook graag met u mee om van uw meeting een hybride succes te maken!