Direct naar de contentDirect naar de footer
Powered by GooglePowered by Google
Personen per kamer

Hotel Deventer

Hotel Deventer ligt aan de A1 en aan de rand van een prachtig bosrijk gebied en historische stad Deventer. Het hotel beschikt over 140 kamers, een modern restaurant en luxe wellness.
 • bed-x-large
  icon
Reviewz
Gemiddelde score:
8,8
2518 beoordelingen
CS
Hotel Deventer  
Uitstekend hotel

Het hotel is makkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Er is voldoende (gratis) parkeerplek. Mooie kamer met een heerlijk bed. Er is een zwembad en een afgescheiden deel met sauna. Zwemkleding is verplicht in de sauna, helaas voor de echte saunaliefhebber. Aangezien het saunagedeelte apart is van het zwembad, zou het voor de echte sauna ervaring geen probleem moeten zijn. Ontbijtbuffet is top. Diner was ook prima, helaas liet de bediening wat steekjes vallen. Ze zijn erg vriendelijk, maar nadat je de gerechten hebt, komen ze niet nogmaals langs of je nog wat te drinken wilt of iets dergelijks. Het was lastig om de aandacht te krijgen, dus...kom bv 10 minuten na het uitserveren nog een keer vragen of alles in orde is (geldt voor veel Valk restaurants). Ik overnacht regelmatig bij Valk Exclusief (ongeveer 2-3x p/mnd). Bij online check-in kan je een kamervoorkeur opgeven, en zelfs een kamernummer. Voorkeur voor een kamernummer is nog NOOIT gehonoreerd en zelfs niet benoemd bij de check-in in het hotel. Op zich geen probleem, maar biedt de optie niet aan als je het niet waar kan maken, het geeft valse verwachtingen.

TripAdvisor

Hotels in de buurt

 • Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn

  Hotel Apeldoorn is met 151 luxe kamers, 14 Multifunctionele zalen en een modern restaurant de ideale uitvalsbasis voor zowel zakelijke als recreatieve gasten. Ontdek het stadscentrum van Apeldoorn of geniet van natuurgebied De Veluwe.

  Meer
 • Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12

  Hotel Duiven bij Arnhem A12 beschikt over een modern wellnesscenter, luxe kamers en een modern restaurant. Een perfecte plek om even helemaal tot rust te komen. Vanuit het hotel bent u binnen 20 minuten in Arnhem.

  Meer
Ga naar alle hotels