Skip to contentSkip to footer

Welk event wilt u organiseren?

De perfecte locatie voor úw event vindt u bij Valk Exclusief. Onze locaties verspreidt over heel Nederland bieden u een divers aanbod aan mogelijkheden.

Onze professionals denken graag met u mee over de voorbereiding, de invulling en de uitvoering van uw evenement zodat u zich onbezorgd met de verdere uitvoering van uw event kunt bezighouden. Voor onze Valk Exclusief hotels is het organiseren van een event met meerwaarde vanzelfsprekend.

Wij ontzorgen u

  • Oplossingen voor elk budget
  • Goede bereikbaarheid
  • Voor gezelschappen van elke omvang
  • Aandacht voor al uw wensen en behoeftes
  • In alle uithoeken van Nederland
  • Ook online (hybride) mogelijkheden
Neem direct contact op
Vergaderarrangementen

Vergaderarrangementen

Haal alles uit uw vergadering met een van onze vergaderarrangementen. In de arrangementen zit alles inbegrepen wat uw bijeenkomst nodig heeft. Met een gevarieerd aanbod aan zalen en mogelijkheden, zit er vast en zeker een hotel voor u tussen.

Meer informatie
Zaal reserveren

Zaal reserveren

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw evenement of zakelijke bijeenkomst? In ons brede aanbod van multifunctionele vergaderzalen en moderne faciliteiten vindt u de perfecte locatie voor elke gelegenheid.

Reserveer

Op zoek naar een bijzondere en unieke event locatie?

Wij bieden vele uiteenlopende mogelijkheden, persoonlijke aandacht op locatie, maatwerk en de vertrouwde Valk Exclusief kwaliteit. Als uw gasten nog lang en enthousiast napraten over uw event; dan is ons gezamenlijk doel geslaagd.

Laat onze unieke locaties u inspireren.

Kunnen wij u helpen?

Ons ervaren team kent alle mogelijkheden van onze locaties en denkt graag met u mee. Aan de hand van uw wensen vinden wij gezamenlijk met u de perfecte locatie.

Contact