Direct naar de contentDirect naar de footer

Business Travel Uw thuis van huis

U bent regelmatig voor uw bedrijf onderweg. Dan is het prettig om u in een bekende omgeving in alle rust voor te bereiden en op te laden. Valk Exclusief geeft u een VIP behandeling in al onze vestigingen.

BOEK DIRECT EEN KAMER

Ontspannen en voordelig onderweg

Scherpe tarieven, garanties en extra service bieden wij u als trouwe boeker graag.

In alle Valk Exclusief hotels kunt u terecht en bieden wij u €5,- loyalty korting per nacht op een kamer. Het Valk Loyal saldo wordt automatisch bijgeschreven in uw account, die u kan inzetten bij uw volgende reservering. Boek daarom altijd online met uw Valk Account en ontvang korting op uw volgende reservering in een van onze hotels.

Elk Valk Exclusief hotel heeft zijn eigen regelingen en administratie, waardoor op rekening betalen niet altijd direct mogelijk kan zijn omdat u niet bij elk hotel bekend bent.

Maar wij kunnen ons voorstellen dat de boekhouding als een last kan worden ervaren. Voor alle eenpitters, maar ook groter formaten bedrijven bieden wij daarom verschillende betalingsmogelijkheden om het u toch zo gemakkelijk mogelijk te maken:

  • automatische incasso
  • betalen met creditcard
  • achteraf betalen

Kenmerkend voor automatisch incasso is de eenvoudige manier van betalen, altijd terug te boeken binnen 56 dagen en het op tijd betalen van uw rekeningen. Met een automatische incasso geeft u eenmalig een machtiging af en worden de rekeningen voortaan zelfwerkend betaald. Handig!

Uiteraard kunt u het incasso ook weer wijzigen of stopzetten. Ervaar het gemak van van minder administratieve bonnetjes, overzichtelijke facturen en daardoor een simpelere boekhouding!

Geen overbodige pasjes of lange check-in rij om uw kamer in te komen. Het enige wat u nodig heeft is een smartphone en onze Valk Exclusief app!

Meldt u eenmalig aan en doorloop online alle stappen. U hoeft vervolgens alleen nog uw identiteitsbewijs te valideren in een Valk Exclusief hotel. Hierna kunt u gebruik maken van Valk Online Check-In.

Ons doel is om een glimlach op het gezicht van onze gasten te toveren. Daarvoor moet alles kloppen: service, kwaliteit, beleving en natuurlijk de prijs.

Gastvrijheid gaat uitstekend samen met een milieuvriendelijke bedrijfsvoering. Daarom investeren wij in voorzieningen die onze hotels beter én groener maken. In onze hotels maken wij o.a. uitsluitend gebruik van LED verlichting, wordt warmte hergebruikt en zijn ze allemaal Green Key gecertificeerd. Uiteraard wél met topkwaliteit in een hip en eigentijds jasje.

Elke ondernemer wil zijn tijd optimaal benutten, daarom kan je bij Valk Exclusief eenvoudig en snel boeken via onze online tool. Onze realtime dashboard is een overzicht dat automatisch wordt geüpdatet met de recentste beschikbare data en gegevens voor u als zakelijke gast.

Met één tool toegang tot de realtime beschikbaarheid van de kamertypes in al onze vestigingen.

xx

Van ZZP-er tot Multinational

Van ZZP-er tot Multinational

Of u nou een eenpitter, midden- en kleinbedrijf of een grote onderneming met vestigingen in verschillende landen bent, bij Valk Exclusief kunt u allemaal terecht.

Wij willen ook de zelfstandige ondernemers de voordelen bieden die grotere organisaties genieten. Voor de Business Travel voordelen komt u in aanmerking als u tussen de 10 en 150 overnachtingen per jaar boekt bij Valk Exclusief. Dit kan op één en dezelfde locatie of verschillende vestigingen verspreid door Nederland zijn. Wij bieden u met Business Travel de koppeling tussen deze verschillende locaties, waardoor u ontspannen onderweg kunt zijn en dezelfde voordelen overal kunt gebruiken.

Met Business Travel geniet u o.a. van de best available rates, realtime online boeken, automatische incasso en €5,- loyalty korting per nacht op een kamer.

Een hotel als office

Een hotel als office

Wist u dat u voor meer dan uw overnachting, diner of vergadering terecht kunt bij onze vestigingen? Maak kennis met onze lounges!

De plek voor al uw zakelijke afspraken, het ontwijken van de file of als een flexplek kunt u terecht in de lounges van onze Valk Exclusief hotels. Of het nu te danken is aan de aanwezigheid van veel zelfstandigen of aan de tijdgeest, flexplekken doen het tegenwoordig goed. Vooral in combinatie met horeca en daar spelen wij graag op in.

Onder het genot van een vers kopje bonen koffie kunt u bij ons in alle rust werken en besprekingen houden. De beste beslissingen worden tenslotte buiten de deur gemaakt. Én last but not least de wifi is uiteraard gratis!

Valk Exclusief App op uw smartphone

Valk Exclusief App op uw smartphone

Altijd en overal inzicht in uw boekingen en activiteiten bij de Valk Exclusief hotels. De app kan met uw Valk Account gebruikt worden.

Download de gratis Valk Exclusief app voor uw smartphone (Android en iOS) en ervaar het gemak van mobiel boeken.

Onze zakelijke mogelijkheden

Opties
Valk Loyal
Corporates
Aantal overnachtingen per jaar1 - 150> 150
Best available ratesyesyes
Online check-in & check-outyesyes
Gratis internetyesyes
Gunstige uniforme annuleringsvoorwaardenyesyes
Korting€5,-*N.v.t.
Employee benefit planyes
Realtime boekenyes
Last room availabilityyes
Op rekening betalenyes
Gast kan zelf boekenyes
Realtime dashboardyes
Account manageryes
Voetnoot* €2,50 bij aanbiedingen, arrangementen, non-refundables en early bird